ESPRIT TRANQUILLE
VIROINVAL • Bent u op zoek naar een chalet in de ‘echte’ Ardennen? Dan bent u aan het juiste adres! Gezellige houten chalet voor 4 à 6 personen in de weidse bossen van Viroinval (35 km van Philippeville), vlakbij de Franse grens (Fumay).

Vertoef in alle rust midden in het bos, één met de natuur, vlakbij een kabbelend klein beekje, ver weg van de drukte. Onthaasten in de natuur…

Onze chalet heeft 2 slaapkamers (1 met tweepersoonsbed en 1 met stapelbed en plooibedje) en een divan lit in de living. Gezellige living met inbouwhaard en kleine open keuken (alle comfort: vaatwas, microgolf, diepvries, ...). Vernieuwde badkamer met lavabo, wc en hydrodouche.

Groot, gezellig zuiders gericht zonneterras (u waant zich in de kruinen van de bomen). Vlakbij een klein kabbelend riviertje waar kinderen naar hartenlust kunnen in ploeteren (kniehoog water). Gezelschapsspellen, lectuur en wat speelgoed voor kinderen aanwezig Mogelijkheid voor jonge gezinnen om te beschikken over kinderbed, buggy, kinderstoel, kinderbad,... BBQ aanw. Huisdieren toegelaten. Rookvrije chalet.

U hebt het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zitten, één met de natuur. In onze chalet streven we naar de ideale combinatie tussen comfort en basic. Volgens de gebruikers: "waarschijnlijk de rustigste streek van belgië, en dan nog op de rustigste plek in dat bos..."

De chalet bevindt zich midden in het een beschermd natuurgebied (dus geen buren te zien) - vlakbij en in de wijdere omgeving zijn er talloze wandelingen en ontspanningsmogelijkheden.

Meer info, prijzen en foto’s op www.indechalet.be
mail ons
0032.486 61 56 73
Chemin de l"Alyse 364
5670 Viroinval
breng me hierheen