CHACUN SON TOUR
HEYD • ChacunSonTour is een prachtig recent vakantiehuis voor max. 12 personen gelegen in het gehucht Tour, een schattig dorpje van Durbuy, provincie Luxemburg. (op 5 km van centrum Durbuy en op 3 km van Barveaux).

Zeer gezellige inrichting: ruime aangename living met haard en grote houten tafel, volledig ingerichte keuken met alle nodige voorzieningen, 3 mooie badkamers, 4 tweepersoonslpks met dubbel bed (8 volw) en 1 slpk met 2 stapelbedden (voor 4 kinderen of 4 volw) - hier staat ook een spelcomputer met TV, zeer grote tuin met schommel, aangelegde petanquebaan en gezellig terras, garage met pingpongtafel en 2 BBQ toestellen. Op 600m is er een schitterende wandelroute en op 300m kunt u een leuke mountainbikeroute vinden.

Kortom: "Zijn jullie op zoek naar een huis in de rust van de natuur, zonder in te boeten aan luxe en gezelligheid dan zijn jullie in ChacunSonTour gegarandeerd aan het juiste adres! Herten (mannetjes en vrouwtjes) met een beetje geluk te spotten helemaal achteraan vanuit onze tuin!"

Omdat beelden meer zeggen dan woorden,
surf naar onze website of facebook-pagina !
mail ons
0032.0479/65 22 25
Loheré 7
6941 Heyd
breng me hierheen