MAISON POLLEUR
THEUX • Welkom bij Maison Polleur. Joie de vivre, ontdek je hier oftewel het 'Bourgondische leven'. De levensgenieter associeert dit met een rustieke landelijke omgeving, uitstekende regionale maaltijden, een mooie wijn, prettig gezelschap en een prachtige accommodatie!

Het landhuis is gelegen even buiten het plaatsje Polleur in de Vallée de la Hoegne, nabij de mondaine stad Spa 'De parel van de Belgische Ardennen'.

Het 18de eeuwse en volledig gerenoveerde landhuis is gelegen aan een rustig kabbelend beekje met een ruime appelboomgaard en een rustieke op het zuiden gelegen tuin met terras waar de natuurlijke bebossing zorgt voor de nodige schaduw. Vroege 'vogels' hebben een goede kans om bij het klaren van de dag een ree, wild zwijn, das, eekhoorn of vos in de tuin te zien.

Het landhuis biedt slaap accommodatie aan voor 28 personen, verdeeld over 10 slaapkamers met elk een eigen toilet en badkamer met één of meerdere douches. De eetkamer heeft een open verbinding met de woonkamer, ook is er een 'open' doorloop naar de forse keuken en op de eerste verdieping is er een ruimte ingericht met een tafeltennistafel en tafelvoetbal-spel. Een ideale ruimte om even te ontspannen en een ruimte waar de jeugd zich kan terugtrekken.

Het landhuis kan u de ideale combinatie bieden van alle faciliteiten van camping Polleur. Deze ligt buiten gezichts- en gehoorveld maar wel op loopafstand (+/- 450 meter) van het landhuis. U kunt tijdens het kampeerseizoen gebruik maken van alle gratis faciliteiten, zoals de zwembaden, animatie en recreatie.
Route du Congres 90
4910 Theux
breng me hierheen