LA PETITE MONTAGNE
MALMEDY • Ruime vriendelijk geprijsde vakantiewoning voor 30 personen.
Het huis beschikt over 8 ruime slaapkamers voorzien van boxspingbedden (eenvoudig te verschuiven voor zowel gebruik als twee-persoons bed of 2 een-persoonsbedden).

4 Toiletten, 4 badkamers waarvan één met ligbad/douche en wastafel, één met douche en wastafel en één met dubbele wasgelegenheid en een dubbele doucheruimte (ofterwijl 5 douches in totaal).

De keuken is onder andere ingericht met 2 vaatwassers, 1 wasmachine, 10 kookpitten, 2 koelkasten, 1 magnetron, 1 oven, 1 combi magnetron/oven, 1 waterkoker en 1 dubbele horecakoffiezetter (werkt met normale koffie, speciale filters staan ter beschikking). Verder is er een ruime eetruimte (inclusief stereo-toren en TV), een woonkamer (eveneens voorzien van TV) en een grote entree. Beide TV’s zijn aangesloten via belgacom-TV (de drie nederlandse publieke omroepen, veel vlaamse en internationale zenders (BBC etc), eurosport, kindernettent etc.)

De ruime privé-tuin beschikt naast een fantastisch uitzicht, over tuinmeubilair, een grote barbecue, een kinderspeeltoestel (schommels, glijbaan, klimtouw) en een petanque-baan (petanque ballen aanwezig). De tuin heeft de hele dag zowel een zon- als een schaduwzijde. De tuin is aan de straatzijde met een tuinhek af te sluiten zodat kleine kinderen/huisdieren niet zomaar de straat op kunnen.

Verder zijn er een geheel omheinde binnenplaats (400 m2) en een speelveld (800 m2).
Rue de Crêtes 17
4960 Malmedy
breng me hierheen