'T KOETSHUIS
NEERLINTER • Een weekendje, midweek of week landelijk en rustig vertoeven in alle luxe, kan met 5 personen in 't Koetshuis in Linter. 't Koetshuis is een karaktervolle, charmante en ruime woning.

De woning heeft 2 slaapkamers met oog voor detail en topbedden. Eénmaal lekker uitgeslapen, is er genoeg om te ondernemen, zoals wandelen en fietsen tussen de fruitbomen en bloesems van het Hageland of een bezoek aan gezellige stadjes als Zoutleeuw, Tienen, Hoegaarden, Sint-Truiden, Diest, Leuven of Scherpenheuvel.

In de woning vind je veel streekinfo over het Hageland en krijg je veel extra tips van de gastvrouw.

De vakantiewoning is perfect voor een gezin. Kinderfaciliteiten als kinderbedje, kinderstoel, badje, verzorgingskussen, speelgoed en bovenaan de trap een veiligheidshekje. In de grote omheinde tuin kunnen kinderen spelen met de bal, fietsen op de paadjes,... natuurlijk is er ook nog de zeer speelse hond Black Maya. Kinderen zijn hier prinses en prins op het platteland. Binnen-en buitenspeeltuinen en zwembaden in de buurt.

Deze woning is in het bijzonder geschikt voor allergische mensen. Er zijn geen tapijten aanwezig, zetels zijn in leer, de vloer kan met water gereiningd worden.
mail ons
0032.16 77 15 71
Kasteelstraat 44
3350 Neerlinter
breng me hierheen