GASTENVERBLIJF 'T BAERTSHOF
PASSENDALE • Gastenverblijf voor 8 personen in het rustige Passendale. ’t Baertshof biedt u een landelijk residentieel verblijf met diverse mogelijkheden in een rustig en uniek kader. Ideaal voor een korte gezinsvakantie of voor een gezellig verblijf onder vrienden.

’t Baertshof was oorspronkelijk een oude hoeve die na de Eerste Wereldoorlog in 1920 door Emiel Baert heropgebouwd werd. Jarenlang werd er aan landbouw en veeteelt gedaan. Eerst door Emiel en later door zijn zoon Albert, die ook aan tabaksteelt deed.

Het gebouw waarin we het gastenverblijf vestigen, is de oude paarden- en koeienstal. Bij de renovatie worden zoveel mogelijk materialen hergebruikt. Toch wordt het geheel omgetoverd tot een modern en comfortabel vakantiehuis, dat uitgebaat zal worden door Christine (dochter van Albert) en haar man Dirk.

Bij mooi weer biedt de grote tuin met petanquebaan en trampoline een oase van rust, uitkijkend op uitgestrekte velden en landerijen. Deze accentueren een unieke plattelandslocatie. Verkies je echter de schaduw dan zal dit mogelijk zijn op het gezellig overdekt terras in de hangaar, ingericht met een zandbak, een schommel en pingpongtafel.

Aarzel niet en kom dit nieuw gastenverblijf ontdekken! Centraal gelegen tussen Ieper (13km), Diksmuide (21km), Roeselare(10km) en Kortrijk (28km). Genieten in stijl, in een oase van rust omgeven door velden en weiden, waar ontspanning en cultuur elkaar omarmen.
mail ons
0032.486 29 20 21
Statiestraat 50
8980 Passendale
breng me hierheen